de am in i am social...

Hi! Leuk dat je meer wilt weten over mij en mijn bedrijf. Ik zal me kort even aan je voorstellen: ik ben Anne-Monique Schouten, 32 jaar en ik woon in het Zeeuwse Zierikzee met vriend Alex en labrador Bo. Ik woon hier overigens pas sinds 10 jaar, hiervoor heb ik altijd in Reeuwijk gewoond. Al van jongs af aan schrijf ik graag en heb ik een brede interesse. Twee ingrediënten die goed van pas komen in mijn werk! 

Laat je me weten waar ik je verder mee kan helpen? 
Als je het contactformulier invult neem ik binnen
24 uur contact met je op!

Met mijn bedrijf richt ik me voornamelijk op de horeca. De reden daarvoor is supersimpel:
ik ben dol op lekker eten en drinken! (wie niet?!) 

Een andere, belangrijkere reden is dat ik er veel affiniteit mee heb. Ik kan me verplaatsen in een horecaondernemer en zijn personeel. Dit komt omdat ik al vanaf m'n 15e in en met de horeca heb gewerkt. Van spoelkeuken naar frietluik en van bediening naar bar als bijbaantjes, naar een marketingfunctie op kantoor in een hotel. En voordat ik startte met
 I AM Social werkte ik ruim 4 jaar op kantoor bij World of Drinks; een drankengroothandel die levert aan horecazaken in Zeeland. 

Nog altijd kriebelt het wel ergens, werken in de horeca. Keihard werken, veel uren maken, maar ook heel veel gezelligheid en vriendschappen voor het leven. De collega's waar ik op mijn 17e mee in een restaurant in Gouda werkte zie ik bijvoorbeeld nog steeds regelmatig. Werken in de horeca schept een band! Maar ik zou het nu niet meer trekken joh, die onregelmatige tijden en lange werkdagen. Daarom is wat ik nu doe voor mij het ideale alternatief! Meedenken vanuit horeca perspectief, maar wel lekker van achter m’n laptop! ;-)

Het grootste gedeelte van mijn opdrachtgevers bestaat dus uit horecazaken, maar dat betekent niet dat ik andere branches uitsluit. Zo werk ik bijvoorbeeld ook voor een personal trainer, een phone repair shop en een cateringbedrijf. Het belangrijkst voor mij is dat ik affiniteit heb met de dienst of het product, het moet bij me passen (en daar komt dus die brede interesse goed van pas!). 

Ik ben de hele dag met social media bezig - en vind dat nog leuk ook ;-) - terwijl jij er misschien als een berg tegenop ziet om te verzinnen wat je nu weer eens moet posten.
Laat me je helpen, zodat we allebei kunnen doen waar we blij van worden! Je kunt ervoor kiezen om je social media aan mij uit te besteden, zodat je er zelf niet meer naar om hoeft te kijken, maar ik kan me ook goed voorstellen dat je het zelf wil doen. Omdat je bijvoorbeeld graag de controle houdt, of omdat je het gewoon leuk vindt, maar (nog) niet goed weet hoe je je social kanalen effectief in kan zetten voor je bedrijf. In dat laatste geval is mijn Social Spreekuur wellicht wat voor jou óf mijn online cursus die ik momenteel aan het maken ben! Keep you posted...

get to know me

Wel zo leuk om elkaar wat beter te leren kennen als we misschien wel samen gaan werken! Daarom hierbij alvast een aantal feitjes over mij:

> Ik kan niet zonder muziek! De albums van The Opposites draai ik al jaren grijs, maar ook met Whitney, Hazes en Earth Wind & Fire zing ik luidkeels mee. Of je me nu in de plaatselijke kroeg zet, op de Zwarte Cross of in Club Hï op Ibiza; ik vermaak me! 

> Vroeger zat ik - zoals het heurt in Reeuwijk ;-) - op tennis, zeilen én hockey. En ja, ik droeg blousjes, polo's (met de kraag omhoog, dûh!) en bootschoenen. Tegenwoordig doe ik aan kickboksen - de enige sport die ik écht leuk vind om te doen - en kan je me uittekenen op Nikies of een ander paar fijne sneakers.

> Mijn droom is eigenlijk nog steeds om DJ te worden. Ik heb zelfs een keer een cursus voor m'n verjaardag gekregen. Zou het nog haalbaar zijn? :-) 

> Ik ben gek op Formule 1 (go Maxie!) en probeer er dan ook altijd wel een beetje rekening mee te houden in m'n planning als er een race op het programma staat.

> Schrijven vond ik vroeger al leuk! Ik schreef altijd graag stukjes voor in de schoolkrant en het wekelijkse hockeykrantje. Zelfs werkstukken en verslagen vond ik - in tegenstelling tot mijn klasgenoten - leuk om te maken. En ook nu schrijf ik nog altijd met heel veel plezier!

DJ cursus

zwarte cross

bo

alex