Anne-Monique Schouten

Hi! Leuk dat je meer wilt weten over mij en mijn bedrijf. Ik zal me kort even aan je voorstellen: ik ben Anne-Monique Schouten, 31 jaar en woonachtig in Zierikzee met vriend Alex en labrador Bo. Ik woon hier overigens pas sinds 8 jaar, daarvoor heb ik altijd in Reeuwijk gewoond. Al van jongs af aan schrijf ik graag en heb ik een brede interesse. Twee ingrediënten die goed van pas komen in mijn werk.

Laat je me weten waar ik je verder mee kan helpen? 
Als je het contactformulier invult neem ik binnen 24 uur contact met je op!

Met mijn bedrijf richt ik me voornamelijk op de horeca. De reden daarvoor is supersimpel: ik ben dol op lekker eten en drinken! (wie niet?!) 

Een andere, belangrijkere reden is dat ik er veel affiniteit mee heb. Ik kan me verplaatsen in een horecaondernemer en zijn personeel. Dit komt omdat ik al vanaf m'n 15e in en met de horeca heb gewerkt. Van spoelkeuken naar frietluik en van bediening naar bar als bijbaantjes, naar een marketingfunctie op kantoor in een hotel. En voordat ik startte met
 I AM Social werkte ik ruim 4 jaar op kantoor bij World of Drinks; een drankengroothandel die levert aan horecazaken in Zeeland. 

Nog altijd kriebelt het wel ergens, werken in de horeca. Keihard werken, veel uren maken, maar ook heel veel gezelligheid en vriendschappen voor het leven. De collega's waar ik op mijn 17e mee in een restaurant in Gouda werkte zie ik bijvoorbeeld nog steeds regelmatig. Werken in de horeca schept een band! Maar ik zou het nu niet meer trekken joh, die onregelmatige tijden en lange werkdagen. Daarom is wat ik nu doe voor mij het ideale alternatief! Meedenken vanuit horeca perspectief, maar wel lekker van achter m’n
laptop! ;-)

Het grootste gedeelte van mijn opdrachtgevers bestaat dus uit horeca, maar dat betekent niet dat ik andere branches uitsluit. Zo heb ik bijvoorbeeld ook voor een cosmetica merk, een cateraar en een recreatiepark met luxe vakantiewoningen gewerkt. Het belangrijkst voor mij is dat ik er affiniteit mee heb, het moet bij me passen (en daar komt dus die brede interesse goed van pas!). 

Ik ben de hele dag met social media bezig - en vind dat nog leuk ook ;-) - terwijl jij er misschien als een berg tegenop ziet om te verzinnen wat je nu weer eens moet posten. Laat me je helpen, zodat we allebei kunnen doen waar we blij van worden! Je kunt ervoor kiezen om je social media aan mij uit te besteden, zodat je er zelf niet meer naar om hoeft te kijken, maar ik kan me ook goed voorstellen dat je het zelf wil doen. Omdat je bijvoorbeeld graag de controle houdt, of omdat je het gewoon leuk vindt, maar (nog) niet goed weet hoe je je social kanalen effectief in kan zetten voor je bedrijf. In dat laatste geval is mijn Instagram workshop of Social Spreekuur wellicht wat voor jou.