I AM Social

Social media beheer & Contentplanning

Vind jij het als ondernemer lastig om je social mediakanalen up to date te houden? Ik help je daar graag bij! Op deze site vind je meer informatie over mij en wat ik doe. Via mijn social mediakanalen geef ik je naast tips & tricks ook een kijkje in mijn leven.

Workshop Instagram:
de basis

Wil jij actief aan de slag met Instagram, maar heb je geen idee wat je er allemaal mee kan? Dan is deze workshop precies wat jij nodig hebt! Ik leer je alle basis aspecten die je moet kennen om jouw Instagram account succesvol te kunnen maken.

Van een aantrekkelijke bio tot de beste hashtags en van stories tot statistieken, het komt allemaal aan bod. Verder overlaad ik je uiteraard ook met een heleboel praktische tips & tricks! En doordat je met verschillende opdrachten aan de slag gaat, leer je meteen hoe je de vers opgedane kennis in de praktijk kunt brengen. #handig!

Momenteel staan er geen workshops op de planning. Wil jij het als eerste horen waar en wanneer de eerstvolgende workshop plaatsvindt? Laat dan hieronder je e-mailadres achter:

"Je e-mailadres zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt."


Liever een Instagram workshop op maat?

Bijvoorbeeld bij jou op locatie voor de medewerkers van je bedrijf of 1-op-1? Ook dat is mogelijk! Als je je e-mailadres achterlaat neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Zelf contact opnemen mag natuurlijk ook altijd, dat kan via info@i-am-social.nl of bel/app naar 06-28785169

It always seems impossible until it’s done