I AM Social

Social media beheer & Contentplanning

One day or day one? You decide

I AM Social Werkwijze

Om mij heen zie ik veel gemiste kansen op het gebied van social media.

De redenen daarvoor zijn verschillend, maar de meest voorkomende zijn: geen tijd, geen zin of geen kennis. En voor sommigen geldt zelfs alle drie. Omdat ik het liefst de hele dag bezig ben met social media heb ik besloten om ondernemers hierbij te gaan helpen.

Al vanaf 5 uur per maand kan ik ervoor zorgen dat jouw Facebookpagina en/of Instagram account iedere maand gevuld is met een variatie aan leuke posts. Samen bespreken we de best passende werkwijze. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf foto’s en video’s aan te leveren, maar je kunt via mij ook een fotograaf inhuren die zorgt voor prachtige foto’s van jouw zaak.

Vind je het moeilijk om de regie uit handen te moeten geven als ik voor jou aan de slag ga? Niet nodig! Het draait namelijk om jóuw bedrijf, dus de posts moeten ook bij jou passen. Ik neem tijd bij je weg en breng structuur en regelmaat aan, maar jij bepaalt uiteindelijk wat er geplaatst wordt.

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek of een (op maat gemaakte) offerte aan. Liever telefonisch contact? Bel me dan op 0611864033 of laat een terugbelverzoek achter.

Kennismaken?

Veelgestelde vragen

Ja laten we eerlijk zijn, dat is nu eenmaal wat je wilt weten voordat je iets aanschaft of met iemand in zee gaat. Snap ik! Het is alleen zo dat ik geen standaard pakket aanbied, ik maak voor jou een offerte op maat. Ik werk met een vooraf vastgesteld aantal uren per maand, zodat we beiden weten waar we aan toe zijn.

Nee, je zit niet vast aan een contract. Wel stel ik altijd een opzegtermijn van een maand in.

Aan teksten voor je website kan ik je zeker helpen. Maar het bouwen en beheren ervan laat ik over aan degenen die daar verstand van hebben! Ik verwijs je dan ook graag door als je op zoek bent naar een expert op dat gebied. Stuur me een berichtje of bel me op, dan breng ik je in contact.

Absoluut niet. Ik woon in Zierikzee en werk vanuit huis, maar al is jouw bedrijf gevestigd op Ibiza en je wil gebruik maken van mijn diensten, dan kan dat gewoon! Na een kennismakingsgesprek hebben we voornamelijk contact via telefoon, Whatsapp, mail of Skype. En ik ben heus niet te beroerd om even naar Ibiza te komen… ;-) Maar ook als je waar dan ook in Nederland zit; ik beschik over een auto en kom graag jouw kant op.

Great things never came from comfortzones