I AM Social

Social media beheer & Contentplanning

Over mij

Ik ben Anne-Monique Schouten. Al van jongs af aan schrijf ik graag en heb ik een brede interesse. Twee ingrediënten die goed van pas komen in mijn werk.

Van horecazaak tot sieradenwebshop en van kapsalon tot coach, ik help je graag. De enige voorwaarde voor mij is dat ik affiniteit heb met het product of de dienst die jij aanbiedt (daar komt die brede interesse dus van pas ;-)). Ik ben namelijk van mening dat ik anders niet goed genoeg over kan brengen wat jij juist zo graag wil, en dat zou zonde zijn!

Ik ben het liefst de hele dag met social media bezig, terwijl jij er misschien als een berg tegenop ziet om te verzinnen wat je nu weer eens moet posten. Laat me je helpen, zodat we allebei kunnen doen waar we blij van worden! Ik zeg win-win. Ik kom graag met je in contact zodat we samen kunnen kijken hoeveel (kostbare!) tijd jij kunt besparen.

Omdat ik waarde hecht aan een persoonlijke benadering, zowel in ons contact als in de social media posts, vind je hieronder wat ‘random facts’ over mij. Zo kun je me alvast een beetje leren kennen.

  • De AM in mijn logo heeft een dubbele betekenis, het staat namelijk ook voor mijn naam: Anne-Monique.
  • Ik ben opgegroeid in Reeuwijk, maar sinds 2012 woon ik in Zierikzee waar ik inmiddels samen met mijn vriend een huis heb gekocht. De meeste zonuren van Nederland, het strand om de hoek en standaard een vakantiegevoel als de zon schijnt; ik ga hier niet meer weg!
  • Er gaat geen dag voorbij zonder Spotify, ik kan niet zonder muziek. Het ligt een beetje aan mijn stemming wat ik opzet, maar van Hazes tot house en van old school classics tot The Opposites, ik zing het allemaal mee.
  • Sinds december 2017 heb ik een ‘personal lifecoach’ in de vorm van een zwarte labrador, Bo genaamd! Zij zorgt ervoor dat ik aan mijn dagelijkse beweging, ontspanning & portie buitenlucht kom.
  • In gezelschap van vrienden drink ik graag een drankje. Je maakt me blij met een lekkere, frisse Verdejo, een goed gemixte Gin & Tonic of een glas cava.
  • Ik kijk graag naar sport (op tv, langs de lijn of in de zaal), maar zelf gaan sporten is iedere week weer een uitdaging. Toch probeer ik naast de wandelingen en fietstochtjes met Bo minimaal 1x per week naar de sportschool te gaan. De drempel is altijd hoog, maar het voldane gevoel achteraf is wel echt altijd lekker!
  • Van jongs af aan ben ik al gek op lezen. Momenteel maak ik er te weinig tijd voor (of val ik na 1 blz in slaap haha) maar op vakantie verslijt ik boek na boek, heerlijk.
  • Mijn beste vrienden noemen mij: enthousiast, attent, betrouwbaar, nuchter en spontaan. En nee, ik heb ze niet betaald om dit over mij te zeggen.

En nu jij! Ik ben benieuwd naar wie je bent, wat je doet en hoe ik jou kan helpen je social mediakanalen te beheren. Ik spreek graag met je af voor een kop koffie of een borrel in Zierikzee, maar kom ook met alle liefde jouw kant op. Waar dat dan ook mag zijn!

Let's do what we love and do a lot of it!