I AM Social

Social media beheer & Contentplanning

Nieuw! Workshop Instagram:
 wil jij zelf ook actief aan de slag met Instagram? Klik hier!

Hoe kan ik jou helpen?

De meest voorkomende redenen waarom ondernemers niets - of te weinig - met hun social media kanalen doen zijn eigenlijk altijd hetzelfde: geen tijd, geen zin of geen kennis. Of zelfs alles bij elkaar! Het is dan ook niet zomaar iets wat je makkelijk even tussendoor doet (wat overigens wel vaak wordt gedacht). Als je het goed wil doen gaat er serieus tijd en energie in zitten.

Ik ben het liefst de hele dag met social media bezig, terwijl jij er misschien als een berg tegenop ziet om te verzinnen wat je nu weer eens moet posten. Laat me je helpen, zodat we allebei kunnen doen waar we blij van worden! Ik zeg win-win.

Werkwijze

Bekijk hieronder waarmee ik je kan helpen.

I AM Social Diensten

Vind je het lastig om steeds weer te moeten verzinnen wat je moet posten, en heb je geen idee waar je de tijd vandaan moet halen? Of had je een vaste medewerker die deze taak op zich nam, maar is hij of zij niet meer werkzaam? Laat mij je dan helpen. Met een beetje hulp van jouw kant – in de vorm van foto’s en evt. video’s – zorg ik voor een goed gevulde Facebook en/of Instagrampagina. Jij (of je personeel) levert zelf de content aan via Whatsapp, ik zorg dat alles voorzien wordt van aantrekkelijke teksten en op de juiste manier ingepland wordt. Daarnaast help ik natuurlijk bij de inspiratie wanneer die even ontbreekt, en ontferm ik me over inkomende berichten op de accounts.

Wil jij actief aan de slag met Instagram, maar heb je geen idee wat je er allemaal mee kan? Dan is deze workshop precies wat jij nodig hebt!

Ik leer je alle basis aspecten die je moet kennen om jouw Instagram account succesvol te kunnen maken. Van een aantrekkelijke bio tot de beste hashtags en van stories tot statistieken, het komt allemaal aan bod. Verder overlaad ik je uiteraard ook met een heleboel praktische tips & tricks! En doordat je met verschillende opdrachten aan de slag gaat, leer je meteen hoe je de vers opgedane kennis in de praktijk kunt brengen. #handig!

Lees meer!

Organiseer je een evenement, maar heb je geen tijd of zin om de online en/of zicht promotie ervan op te pakken? Ik wel! Breng me via een briefing op de hoogte wat er moet gebeuren, lever mij de benodigde content aan of laat me weten wat voor content er nog moet komen, en ik neem deze taak van je over. Zo werk ik bijvoorbeeld ook nauw samen met een fotografe, videograaf en een grafisch bureau waarmee we snel kunnen schakelen voor algemene foto en video sfeerbeelden of de opmaak van de promotionele uitingen die nodig zijn voor het evenement. Deze foto’s, video en grafische items mogen dan natuurlijk ook "rechtenvrij" gebruikt worden voor alle doeleinden. Naast dat ik ze op social media kan posten kan jij ze dus ook gebruiken op bijvoorbeeld je website.

Of het nu om een driedaags festival of een wat kleinschaliger evenement gaat, als organisator ben je tijdens het evenement altijd druk. Foto’s, video’s, Boomerangs en live beelden? Daar heb je simpelweg geen tijd voor. En als het al lukt om wat te schieten, schiet het posten er toch vaak alsnog bij in. En dat is logisch.

Ik pak dit graag voor je op. Dit doe ik natuurlijk via jouw social mediakanalen, zodat we de juiste doelgroep(en) meteen bereiken om ze te enthousiasmeren ook te komen. Vooraf bespreken we wat je graag onder de aandacht wil brengen en wat er dus goed in beeld gebracht moet worden. Ook hierbij is het mogelijk dat ik samen met een fotografe of videograaf kom, zodat zij de beste plaatjes en sfeerbeelden kunnen schieten om achteraf te delen en om te gebruiken voor een eventuele volgende editie. Ik zorg voor de live beelden via Facebook en Instagram.

Wil jij je social media accounts zelf beheren en/of optimaliseren, maar weet je niet hoe je dat aan moet pakken én wil je dit lekker in je eigen tijd doen in plaats van tijdens een workshop op locatie? Tijdens een persoonlijke sessie toegespitst op jouw specifieke vraag help ik je op weg, zodat je zelf aan de slag kan!


Partners

  • Entertainment, Events & Multimedia
Website
  • Personeelstrainingen / Mystery Guest
Website
  • Dronefilms, luchtfoto's en totaal videoproducties
Website

Bekijk hieronder een aantal referenties van bedrijven die ik help met hun social media accounts.

Referenties

Strand Ruig

Cadzand

Viejee’s

Gouda

Zoet of Zout

Stellendam

Beachclub Havana

Rockanje

Deepgroove

Brouwersdam

Creative Cosmetics

Noordwijkerhout

Puur Elma

Merselo

Great things never came from comfortzones