I AM Social

Social media beheer & Contentplanning

“Live social media verslag tijdens jouw evenement”

De afgelopen weken werd ik voor diverse evenementen gevraagd om mee te werken aan de promotie.

Zo mocht ik voor foodtruckfestival Smaak Aan Zee aan de Brouwersdam de volledige social media promotie in aanloop naar het evenement oppakken, maar ook tijdens dat weekend live verslag doen van wat er te doen, zien en natuurlijk voornamelijk te proeven was. Leuk om te weten: tijdens de eerste Smaak Aan Zee dag waren we trending topic op social media. Daarnaast nodigde ik een aantal populaire (food)bloggers uit om via hun wat extra naamsbekendheid en promotie te creëren voor het event, en een fotograaf voor wat mooie sfeerbeelden. Voor de editie bij Ouddorp Duin – die van 17 t/m 19 augustus plaatsvindt – ben ik momenteel bezig met de online promotie.

Ook voor Deepgroove – een house/dance feest bij Beachclub Perry's aan de Brouwersdam - ging ik aan de slag. Samen met de organisatie verzorgde ik verschillende social media posts, zetten we een winactie op en was ik tijdens het feest aanwezig om via Insta & Facebook stories live sfeerimpressies te delen.

Of het nu om een driedaags festival of een wat kleinschaliger evenement gaat, als organisator ben je tijdens het evenement altijd druk. Foto’s, video’s, Boomerangs en live beelden? Daar heb je simpelweg geen tijd voor. En als het al lukt om wat te schieten, schiet het posten er toch vaak alsnog bij in. En dat is logisch.

Tussen 2012 en 2014 werkte ik bij Grand Hotel Ter Duin, waar ik zelf ook verschillende evenementen heb mogen organiseren. Van weddingfair tot netwerkborrel en van kerstmarkt tot een bedrijfsreünie voor 300 personen. Ik kan me dus wel inleven in de drukte die zoiets met zich meebrengt. Daarnaast heb ik – nog voor die tijd – gewerkt voor het Radio 538 promoteam, waarbij we op feesten, festivals en andere evenementen aanwezig waren om foto’s van de bezoekers te maken.

Ik ben dan wel geen fotograaf, maar doordat ik beiden superleuk vond om te doen bied ik nu via mijn eigen bedrijf aan om ook tijdens jouw event live verslag te doen van wat er te beleven is. Dit doe ik natuurlijk via jouw social mediakanalen, zodat we de juiste doelgroep(en) meteen bereiken. Vooraf bespreken we wat je graag onder de aandacht wil brengen en wat er dus goed in beeld gebracht moet worden.

Daarnaast is het ook mogelijk dat ik samen met een fotograaf kom. Zij maakt de sfeerbeelden die achteraf en/of voor een eventuele volgende editie gebruikt kunnen worden. Handig!

Benieuwd naar wat ik voor jouw evenement kan betekenen? Ik kom graag met je in contact! Stuur een e-mail naar info@i-am-social.nl of bel/app naar 06-28785169. Een berichtje via één van de social mediakanalen mag natuurlijk ook altijd!


Terug